Slagbomen, Bollards

Automatische slagbomen en paaltjes

Ontworpen om te automatiseren en te beschermen: hier is het motto dat QUIKO gebruikte om de productlijnen ICARUS, PARKY en CENTURION te creëren. Elk van deze producten biedt een specifieke oplossing voor het beheer van parkeerplaatsen en stedelijk gebied.

Automatische barrière. ICARUS vormt een volledige lijn van geautomatiseerde barrières, met zowel hoge snelheid als intensieve commerciële modellen. Een back-up batterijsysteem is ook beschikbaar voor de laagspanningsmodellen van de ICARUS-serie. Hoewel de automatische barrières van ICARUS kunnen worden gebruikt als veiligheidsbarrières, wordt de aanbevolen oplossing om stedelijke gebieden, privé-eigendommen of openbare gebouwen te beschermen tegen terrorisme of ongewenste bezoekers vertegenwoordigd door CENTURION, de ultieme collectie van QUIKO hoogbeveiligde automatische paaltjes.

Automatische paaltjes. CENTURION vormt de ultieme veiligheidsbarrière. Elk van onze opgaande paaltjes is ontworpen en getest om bestand te zijn tegen hoge stootkrachten en om soepel en toch betrouwbaar te werken in alle omgevingscondities.

Automatisch parkeersysteem. PARKY is een complete en professionele oplossing voor parkeerbeheer: de aangeboden apparatuur omvat automatische betaling met automatische in- en uitstapstations, wat slechts enkele van de honderden mogelijke configuraties zijn die u met QUIKO kunt hebben om uw eigen parkeersysteem te creëren.

© 2017 - 2023 www.quiko-poortopeners.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel