Quiko Ercole "high-speed" 20 m/min, QK E2500 230v motor-unit, voor schuifpoorten tot 2500kg. (Nieuwste techniek.) met sensoren , sturing .Art. 0503 high-speed

Artikel 15 van 17
€ 1.445,95 (inclusief btw)

Quiko Ercole high-speed, QK E2500 230v  voor schuifpoorten tot 2500kg, Pure Power.

Zeer zware motor voor grote schuifpoorten.  Tandwiel module 4.   snelheid=20 m/min.

op aanvraag ook leverbaar in krachtstroom 400v.

Totaal onderhoudsvrij.  En heeft alle functies die u van een schuifpoortmotor mag verwachten.

 

Eenvoudig te installeren, de schuifpoortaandrijvingen van de QUIKO ERCOLE-serie zijn de perfecte keuze om industriële en  prive poorten. voor zwaar gebruik (max. 2500 kg) te automatiseren. Met de handmatige ontgrendelingshendel aan de voorkant kan de gebruiker de poort handmatig bedienen in geval van nood, bijvoorbeeld tijdens stroomuitval.

De goede werking van de schuifpoortmotor is voor lange tijd gegarandeerd dankzij de stevige materialen die voor de productie worden gebruikt. Slijtage van de interne mechanische onderdelen wordt tot een minimum beperkt, aangezien het verloopstuk sterk is gelagerd en gesmeerd met olie. De motorreductoren van de serie QUIKO ERCOLE kunnen grote industriële schuifpoorten aan en zijn daarom geschikt voor intensief gebruik in industriële toepassingen. Alles gebeurt veilig: crashpreventie is inderdaad gegarandeerd door mechanische koppeling.

Voor rails ed klik hier:

Specificaties, klik hier:

© 2017 - 2024 www.quiko-poortopeners.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel