Dealer worden?

U wilt graag Quiko dealer worden?

Wij zijn voortdurend op zoek naar enthousiaste, vakkundige dealers in de regio Nederland, Duitsland en België. Een goede duurzame relatie met onze dealers staat bij ons hoog in het vaandel. Wanneer u geïnteresseerd bent in het aanbieden van van onze producten heeft dat voor u vele voordelen. Als dealer heeft u onder andere de volgende belangrijke voordelen:

Geen voorraad nodig

Bij ons hoeft u geen grote bestellingen te doen. Dit scheelt u ruimte, tijd en kosten om voorraad te behouden. Tevens hanteren wij geen minimale bestelhoeveelheden en kunt u gewoon bestellen wat u nodig heeft. Al onze producten hebben wij altijd voldoende op voorraad.

Aanvraag dealer prijslijst:  Quiko@poortopeners.com; info@kijzer.com

Voordelig inkopen

Uiteraard is het van belang dat u als dealer van Quiko Nederland tegen voordelige prijzen bij ons kunt inkopen. Bij toename van uw bestellingen kunt u uiteraard groeien in nóg voordeligere tariefgroepen.

Kwaliteit en duurzaamheid

Bij bieden enkel alleen duurzame kwaliteitsproducten. We maken gebruik van de nieuwste en laatste technologieën waar bij u weer een voordeel kunt hebben tegenover uw eventuele concurrenten.

Cursussen & Training

Uiteraard zullen we u en/of uw installateurs indien bij gebrek aan bepaalde kennis van producten of het leren van nieuwe producten zo nu en dan eens uitnodigen om hiervoor een training bij ons te volgen in onze trainingsruimte. Wij hebben niet alleen de juiste producten maar ook de kennis in huis om u te voorzien van de juiste ingrediënten zodat u aan de slag kan.

Uw eerste Quiko installatie door ons gemonteerd?

Om u te overtuigen van de kwaliteit en mogelijkheden van Quiko, monteren we bij uw klant de eerste door u gekochte set voor nul montagekosten. dit doen we eenmalig om u te overtuigen van de kwaliteit. **

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

** Voorwaarden: voor vleugelpoorten: Een middenaanslag dient aanwezig te zijn. tevens dient er een 40 mm buis met trekdraad tussen de poort palen in de grond te liggen.

Voorwaarden: voor schuifpoorten: Er dient tussen de portalen, daar waar de motor komt te staan, een beton-slap / poer gestort te zijn van minimaal 40x40 cm en 25 cm diep,  en voor de sensoren een 40 mm buis met trekdraad tussen de poort palen in de grond te liggen onder de oprit.  (ps,  een UTP kabel is ook goed).

Tevens dient in alle gevallen de 230v netspanning bij de poort aanwezig te zijn.

En natuurlijk dient u zelf of een van uw monteurs aanwezig te zijn. Om u te overtuigen van de kwaliteit en gemak van installatie.

 Quiko@poortopeners.com; info@kijzer.com

© 2017 - 2020 www.quiko-poortopeners.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel