Levertijd=21 dagen.

ICARUS 40KIT automatische alu slagboom met 4,50 meter lange boom en steunvork

Artikel 12 van 16
€ 1.869,95 (inclusief btw)

Alle onze ICARUS elektrische automatische slagboom openers en automatische slagbomen zijn standaard uitgerust met INVERTOR technologie. Onze Invertor technologie laat u toe de poort schokvrij en zacht te laten aanlopen tot volle snelheid en bij het bereiken van de sluitstand ook weer zachtjes te laten stoppen. U kan de zogenaamde “ramp-up” en “ramp-down” tijden zelf vrij programmeren en aanpassen op uw specifieke poortgewicht. Deze Invertor functie vermindert de mechanische belasting op de mechanische delen van uw poorten en vermindert als gevolg aanzienlijk de slijtage op deze delen. De Invertor technologie verlengt bijgevolg merkbaar de levensduur van uw automatische poorten en elektrische slagbomen.

Alle motoren kunnen door middel van een speciale sleutel ontgrendeld worden. Bij stroomuitval kan u de poort met de sleutel openen.

Een set fotocellen kan gebruikt worden als beveiliging van het draaigebied van de poort. Deze worden geplaatst tussen de poortpalen en/of achter de poort wanneer deze geopend is. Het gehele draaigebied van de poort is dan beveiligd. Wanneer zich binnen het draaigebied van de poort een obstakel bevindt zal de poort zal daarop reageren. Voor krachtige 230 VAC motoren is het monteren van fotocellen verplicht.

ICARUS slagbomen, uw ideale keuze!

© 2017 - 2024 www.quiko-poortopeners.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel