Levertijd=21 dagen.

CENTURION Bollards, intrekbare veiligheidspaal elektrisch of manueel bediend diameter van 115mm tot 332mm, hoogtes van nul t/m 800mm.

Artikel 15 van 16

De Centurion intrekbare veiligheidspaal of intrekbare parkeerpaal van Quiko is geschikt om in te bouwen in de grond . De Centurion wordt ingezet voor het automatiseren van toegangen in straten, parkeergarages en winkelcentra in de steden. De Centurion intrekbare veiligheidspalen kunnen elektrisch bediend worden met afstandsbediening of met camera.

De Centurions in het oude Rome waren soldaten, bewakers,  en dat is precies waar deze bollards voor bedoelt zijn. Met zo een obstakel voor uw garagedeur, poort, oprit. ed.  Wordt het een stuk moeilijker om uw auto, motor, aanhanger ed te stelen. Alleen al het aanzicht dat deze geplaatst is ontmoedigd elke crimineel.

Sommige van onze intrekbare veiligheidspalen zijn leverbaar met K4 (ASTM-2656 M30) of zelfs met K12 certificaat ASTM-2656-M50.

leverbaar in 23 uitvoeringen, electrisch, hydraulisch, of manueel.  diameter van 115mm tot 332mm,  hoogtes van nul t/m 800mm.

Alle onze Quiko poortopeners zijn standaard uitgerust met INVERTOR technologie. Onze Invertor technologie laat u toe de poort schokvrij en zacht te laten aanlopen tot volle snelheid en bij het bereiken van de sluitstand ook weer zachtjes te laten stoppen. U kan de zogenaamde “ramp-up” en “ramp-down” tijden zelf vrij programmeren en aanpassen op uw specifieke poortgewicht. Deze Invertor functie vermindert de mechanische belasting op de mechanische delen van uw poorten en vermindert als gevolg aanzienlijk de slijtage op deze delen. De Invertor technologie verlengt bijgevolg merkbaar de levensduur van uw poorten.

Een set fotocellen kan gebruikt worden als beveiliging van het draaigebied van de poort. Deze worden geplaatst tussen de poortpalen en/of achter de poort wanneer deze geopend is. Het gehele draaigebied van de poort is dan beveiligd. Wanneer zich binnen het draaigebied van de poort een obstakel bevindt zal de poort zal daarop reageren. Voor krachtige 230 Vac motoren is het monteren van fotocellen verplicht.

Veiligheidspalen Centurion zijn onmisbaar als het gaat om uw veiligheid.

prijs op aanvraag.

Brochure klik hier:

Manual klik hier:

© 2017 - 2024 www.quiko-poortopeners.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel